Vaikka meitä kiellettiinkin kokouksessa käymästä tontilla, niin olemme kuitenkin ajaneet tontin ohi useita kertoja. Pari viikkoa sitten ajattelimme rohkaistua ja menimme ihan tontille asti. Eipä siinä oli tontilla muitakin naapureita katselemassa asuntoja ja tonttia. Jotkut olivat jopa uskaltautuneet omaan asuntoonsa sisälle. Tätä me ei kuitenkaan viitsitty, koska meidän asunnon ovi oli kiinni ja sinne meni jokin johto.

Samaisella viikolla rakennuttaja soitti minulle ja kysyi, että voivatko he jättää tekemättä nurmialueen etupihalla meidän ja naapurin väliin, koska he ilmeisesti olivat tehneet pieniä virheitä piha-alueiden suunittelussa. Jos siis nurmialue oltaisiin tehty ei välttämättä toinen auto mahtuisi pihaan. Suostuttiin siis siihen, että nurmialuetta ei tehdä, mutta oli se kyllä aika kolkon näköinen, kun pihassa ei ollut yhtään vihreää. Mutta pitää tehdä sitten hieno kukkapenkki ulko-oven viereen ja ikkunan alle.

Muuten kyllä ulkopuoliset hommat näytti ihan hyvältä. Autokatokset ja nurmialueet olivat valmiita. Vielä näytti, että pientä hienosäätöä pitää tehdä. Sisäpuolisista töistä ei ole mitään tietoa, mutta oletettavasti hyvällä mallilla on, koska keittiöfirma oli käynyt tekemässä jo viime kuun puolella tarkistusmittaukset. Eli tarkoittaa ilmeisesti sitä, että kalusteita olisi tulossa varmaan piakkoinkin. Sen tiedän, että väliseiniä asunnoissa on tehty. Lasketaan miehen kanssa koko ajan kuukausia milloin mahdollisesti päästään muuttamaan ja vaikuttaa siltä, että odotusta olisi enää noin 3,5kuukautta.