No niin asioita on tapahtunut, mutta hiljaiseloa blogissa. Muutettiin tässä viikonloppuna uuteen vuokrataloon ja tästä se oman kodin odotus sitten lähtee. Voin kyllä sanoa, että uuteen vuokrakerrostaloon muuttaminen ei ollut erityisen helppoa, kun melkeen kaikki oli samaa aikaa muuttamassa. Eli jonotus periaatteella hissiin. Jotkut kantoivat roinaa portaita pitkin, mutta me ei oikein viitsitty tähän lähteä, kun kerta meidän vuokra-asunto oli 7 kerroksessa. Ilman tavaroitakin tänne kipuaminen tuotti läähätys efektin. Lämpöä muuttopäivinä oli sellaset 30astetta, joten myös tämä hieman lisäsi tuskaa. Limukkaa meni 4 kpl 1,5litran pulloa päivässä. Olihan meitä tieten 4 ihmistä juomassa, mutta välillä sitä tietenkin joi ihan pelkkää vettäkin. 4 päivää siis meni kaikkineen siihen, että kamat oli vanhasta kämpästä täälä, järjestettynä ja vanha asunto siivottuna.

Olihan siinä hieman ihmettelemistäkin perjantai-iltana, kun päätettiin, että laitettaisiin nukkumaan. Isäni huuti olohuoneesta, että äänen perusteella ulkona on viemäriputkien avaaja auto. Hetken kuunneltiin sitä, kun auto yritti avata putkia. Isäni mielenkiinto lopulta voitti ja hän meni kytistelemään tapahtumaa. Isä palasi puoli kahden aikaan yöllä ja selvisi, että vuokratalon putkessa oli ollut kakkosnelonen laudan pätkä ja vielä hienosti kaiken lisäksi jonkinmoinen rakennusvirhe. Joku toinen putki oli jätetty liian pitkäksi sillä seurauksella, että talosta tuleva viemäriputki oli tukossa ja näin ollen vedet/paskat alkoi tulemaan talon autotallien viemäreistä ulos. Toivotaan, että uudessa rivarissa ei tule mitään vastaavia. Sunnuntaina luovutettiin sitten avaimet vanhasta asunnosta uusille omistajille.

Viime viikolla myös tuli viimein kalustesuunnitelmat. Ei saatu ihan kaikkea sitä mitä haluttiin, koska keittiövalmistajalla ei ollut kyseisiä vaihtoehtoja tarjota tietyillä mitoilla. Esim. makuuhuoneiden mustat liukuovet jouduttiin ottamaan hopeisena, koska kyseistä mallia ei saanutkaan kattoon asti korkeana. Vieläkään ei hintoja ole tullut, joten vähän hankala tätä budjettia seurata, kun ei saada minkäälaista arviotakaan, muuta kun että 4000euron budjetti ei riitä. Onneksi terassilasituksista jäi 2000euroa käyttövaraa, että voipi olla ettei tartte karsia mitään.