Juu elikkä tänään oli tarkotus mennä tapaamaan rakennuttajaa muutostöiden tiimoilta. Mutta hommat ei mennytkään ihan niin kuin oltiin suunniteltu. Lähdin siis töistä aikasemmin, että ehdin neljäksi tapaamispaikalle. Päästiin paikalle ja mentiin rakennuttajan toimistolle kolkuttelemaan. Valot pois, eikä ketään näkyny missään. Yritin sitten soittaa tälle hepulle kenen kanssa oli tapaaminen sovittu. Ei vastausta. Soitin sitten toiselle firmaa hoitavalle, jolle sitten selitin mikä on homman nimi. Hän otti yhteyttä yhtikumppaniinsa, joka sitten soittikin meille. Selityksenä tuli se, että hän oli merkinnyt muka tapaamisemme klo 8 sille aamulle. No ensinnäkään alunperinkään ei oltu puhuttu yhtään mitään kello 8, vaan aina oltiin puhuttu iltapäivän ajoista. En sitten viitsinyt alkaa kiusaamaan tätä rakennuttajaa sen enempää, kun kuuli puhelimesta, että hän oli hyvin hermostunut. Sovittiin uusi aika sitten torstaille ja taasen klo 16. Toivotaan siis, että torstaina rakennuttaja on sitten paikalla.

Ajeltiin sitten siinä ajan kuluksi vielä tontilla katselemassa, että onko siellä tapahtunut mitään. Rakennuttajahan ilmoitti pari viikkoa sitten, että he aloittavat ennakkoluvalla maatyöt mahdollisimman pian. Rakennuslupa tulee vasta huhtikuun puolen välin jälkeen. Ajettiin tontin ohi ja siellähän oli jo aloitettu työt kovaa kyytiä. Valitettavasti kuvia ei ole tarjota, koska en uskaltanut lähteä sinne työmaalle poukkoilemaan. Työmaa-alueet kun yleensä on kiellettyjä.

Kaikista paras uutinen tänään oli se, että meillä kävi ensimmäinen yksityinen asunnonkatsoja. Tultiin tämän esittelyn jälkeen kotiin ja huomasin, että keittiön pöydälle oli jätetty lappu. Mikä parasta tarjoushan se siinä nökötti, oli vielä kaiken lisäksi täysi hinta mitä pyydettiin. Asunto kerkesi olla siis myynnissä 4päivää ja heti eka tarjous täydellä hintaa. Täytyy vaan nyt toivoa, että selvitään ehdoista, tarjoushan siis hyväksyttiin. Jos kaikki menee hyvin, niin kaupat tehtäisiin sitten heti ensi viikolla.