Tänään käytiin katsomassa tonttia ja maatyöt on ilmeisesti aloitettu joku viikko sitten. Rakennuttajalla käydessä torstaina hän kertoi, että perustuksia alettaisiin tekemään näillä näkymin pääsiäisen jälkeen. Kaupat kirjoitetaan ilmeisesti sitten tuossa 2-3viikon päästä. Rakennuttajalla käytiin valitsemassa jo pintamateriaaleja, lukuun ottamatta keittiön välitilan laatoitusta, emmehän vielä oikeastaan tiedä minkälainen keittiö meille tulee. Tänään käytiin pyörimässä Ikeassa hakemassa vähän ideoita keittiöihin. Keittiövalinnat käydään sitten tekemässä 18.4. Kuulemma aikaa menee 2,5-3tuntia suunnitteluun, tosin tuleehan siinä samalla kaikki kaapistojen valinnat makuuhuoneisiin ja muihin tiloihin. Muutostöinä ajateltiin ottaa suihkuseinän tilalle lasitiilestä tehty seinä, sekä eteisestä puuttui ovi, joten tehdään lasillisesta peiliovesta sitten väliseinä ettei elukat pääse karkaamaan. Pitkään myös mietittiin terassin lasitusta ja nyt kun näyttäisi siltä, että saadaan tästä vanhasta kerrostaloasunnosta reilusti plussaa, niin laitetaan varmaankin ne terassin lasituksetkin. Mikä kivointa pihan suhteen oli se, että rakennuttaja kertoi, että meidän takapihalle tullaan istuttamaan omenapuu. Alla tulee sitten kuvia pintamateriaali valinnoista, mutta ennen sitä kuva tontilta:

Tässä sitten on Eteisen varustus, seinäthän tulevat olemaan ihan perus valkoisia maalattuja pintoja, mutta lattiaksi valittiin Life 33x33 Antrasiitti, sitten se väliovi olisi mahdollisesti alla olevan mukainen:

                                        

Sitten makuuhuoneisiin, olohuoneeseen, keittiöön ja eteiseen tulisi Tammi Parketti

Kylpyhuoneessa noudatetaan kans aika suht samaa linjaa. Kodinhoitohuone, erillinen wc ja kylpyhuone saavat samanlaiset lattiat eli Dream Antrasiitti. Kodinhoitohuoneessa ja WC:ssä tulee olemaan seininä ihan perus valkoiset maalatut seinät. Kylpyhuoneeseen tulee sitten suihkuseinän taakse Magnet Marengo kaakeli ja loput seinistä tulee Option Satin White kaakelilla. Saunan ovi tulee olemaan savunharmaata, samoten lasitiileksi ajateltiin harmaata. Saunassa on ilmeisesti vakiona hieman tummemmat lauteet mitä seinät, en enää muista mitä materiaalia olivat.

Lattialaatta       Suihkuseinä           

Loput seinistä            Sekä lasitiili